`
Str. Corneliu Coposu nr.85
Cluj-Napoca, Jud. Cluj
Tel./Fax: (0264) 435 187
(0745) 590 755 - Camelia Ispas
(0744) 565 314 - Mihai Ispas
genericprodimpex@yahoo.com

Despre noi

Având o istorie de mai bine de 23 de ani ca producător de tâmplărie din lemn şi lemn stratificat, suntem o firmă cu foarte multă experienţă. Pe parcusul acestei perioade ne mândrim cu construirea a peste 70000 de uşi, ferestre şi alte obiecte de tâmplărie din lemn şi cu zeci de mii de clienţi care ne-au trecut pragul.
Tot timpul am căutat şi am oferit clienţilor noştri soluţii şi servicii complete pentru locuinţe, case de vacanţă, instituţii, spaţii comerciale. Identificarea nevoilor clienţilor este un proces esenţial pentru îmbunătăţirea produselor astfel ca pe viitor clienţii noştri să fie încântaţi de un produs util, sănătos, durabil şi la un preţ cinstit.
Suntem de încredere, oneşti şi oferim respect tuturor posibililor colaboratori. Punem pasiune şi devotament în fabricarea produselor noastre, dar nu ne ferim de critici.

10 motive să ne alegi

Gamă variată de produse
Pe lângă produsele de serie pe care le producem în mod constant, efectuăm şi comenzi speciale, pentru tâmplărie cu dimensiuni, forme şi culori particularizate : uşi, ferestre, mobilier, parchet, pardoseli şi altele.
Calitate garantată
Toată tâmplăria este fabricată cu pasiune şi cu grijă, asigurându-se astfel calitatea şi eleganţa fiecărui produs. Pentru orice nemulţumire suntem gata să remediem problema.
Experienţă
Avem o experienţă de 23 de ani în acest domeniu. Suntem capabili să oferim soluţii pentru aproape orice problema.
Îmbunătăţire permanentă
Suntem deschişi să primim critici, atât pozitive cât şi negative. Suntem dispuşi să remediem situaţia în cazul unei neplăceri. Orice greşeală este un alt pas de învăţare.
Produse sănătoase
Ce poate fi mai sănătos decât un produs natural? Tâmplăria din lemn permite locuinţei, în timp, să "respire", oferind un mediu sănătos, bine oxigenat şi fără umezeală, mucegai sau condens.
Servicii complete
Asigurăm servicii complete: consultanţă, proiectare, producţie, montaj, service şi transport.
Preţuri accesibile
Raportul calitate/preţ reprezintă unul dintre atuurile noastre. De-a lungul timpului am reuşit să găsim formulă eficientă dintre un produs bine făcut şi un preţ corect şi atractiv. Ne putem laudă că avem printre cele mai mici preţuri de pe piaţă, iar calitatea nu lasă de dorit.
Materiale de calitate
Materialul lemnos este atent selecţionat, provenind atât din ţară cât şi din străinătate, în special în cazul lemnului stratificat. Vopseaua este ecologică, pe bază de apă, oferind durabilitate şi rezistenţă lemnului.
Suntem cunoscuţi
Suntem o firma respectată din zona Clujului avand clienti si colaboratori si din alte judete invecinate. Din 1993 am reusit sa contruim un renume pe piata locala facundu-ne reclama in deosebi prin produsele noastre de calitate.
De incredere
Respect reciproc, încredere şi onestitate sunt valorile pe care ne bazăm în relaţiile cu toţi clienţii.
© 2016 GENERIC. Toate drepturile au fost rezervate.